admin-ajax

DESPRE NOI

     E.S.G. SECURITY SQUAD este o companie de securitate cu capital privat, ce a fost infiintata in anul 2018 si isi desfasoara activitatea conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor.

     E.S.G. SECURITY SQUAD are o echipa manageriala care in decursul a peste 15 ani de activitate in domeniul securitatii private, a acumulat experienta necesara pentru a putea pune bazele acestui brand. Inca de la inceput, am demostrat profesionalism, promtitudine si nu in ultimul rand SIGURANTA. Asa cum o spune si numele “SQUAD” suntem o echipa, iar asta ne ajuta sa facem fata situatiilor si provocarilor aparute.

     E.S.G. SECURITY SQUAD este si va fi un partener de incredere, care de la inceputul oricarei colaborari pune accent pe nevoile clientilor, onestitate, promptitudine, respect si implicarea totala a echipei noastre pentru a putea oferii servicii de calitate .

     E.S.G. SECURITY SQUAD  va ofera servicii de calitate, cu personal calificat si avizat conform legii. Sunem receptivi la nevoile fiecarui client si facem totul cu profesionalism.
Misiunea companiei noastre este de a oferi siguranta si incredere partenerilor nostri.

Misiunea noastra … SIGURANTA TA!​