Companie

E.S.G. SECURITY SQUAD este o companie de securitate cu capital privat, ce a fost înființată în anul 2018 și își desfășoara activitatea conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor.

E.S.G. SECURITY SQUAD are o echipă managerială care în decursul a peste 15 ani de activitate în domeniul securității private, a acumulat experiența necesară pentru a putea pune bazele acestui brand. Înca de la început, am demostrat profesionalism, promptitudine și nu în ultimul rând SIGURANȚĂ. Așa cum o spune și numele “SQUAD” suntem o echipă, iar asta ne ajută să facem față situațiilor și provocărilor apărute.

E.S.G. SECURITY SQUAD este și va fi un partener de încredere, care de la începutul oricărei colaborări pune accent pe nevoile clienților, onestitate, promptitudine, respect și implicarea totală a echipei noastre pentru a putea oferii servicii de calitate .

E.S.G. SECURITY SQUAD  vă oferă servicii de calitate, cu personal calificat și avizat conform legii. Sunem receptivi la nevoile fiecărui client și facem totul cu profesionalism.
Misiunea companiei noastre este de a oferi siguranță și încredere partenerilor nostri.